The Cultural Association of Vall de Lord is an institution founded in 1946 by a group of residents of Sant Llorenç de Morunys interested in the history, traditions, cultural heritage and landscape in Vall de Lord.

SETMANA SANTA:ACTIVITATS DEL MUSEU-CENTRE D’INTERPRETACIÓ DE LA VALL DE LORD

Apr 07, 2017  |  Post by: jaume

One Comment to SETMANA SANTA:ACTIVITATS DEL MUSEU-CENTRE D’INTERPRETACIÓ DE LA VALL DE LORD

  1. Daniel Latorre Sarlé
    %A %B %e%q, %Y %I:%M %p

    Bon dia, el meu nom és Dani Latorre. Des de fa uns anys gestiono de manera voluntaria la web artmedieval.net, destinada a posar de rellevància el patrimoni medieval del país. Des del desembre del 2016 he vingut en diverses ocasions el Solsonès per tal de visitar alguns dels seus temples romànics i fotografiar-los, per així poder-los incorporar a la web. Ara, aprofitant que dissabte 31 faré una visita guiada a la catedral de Solsona, m’estaré un parell de dies a la comarca. Buscant informació he vist que l’any passat vàreu organitzar unes visites guiades a les ermites de la Vall de Lord per Setmana Santa, però no he vist que aquest any ho tingueu previst. Volia saber si fareu per aquests dies de Setmana Santa alguna activitat similar que pugui ser del meu interès. Atentament

    Dani Latorre

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*