The Cultural Association of Vall de Lord is an institution founded in 1946 by a group of residents of Sant Llorenç de Morunys interested in the history, traditions, cultural heritage and landscape in Vall de Lord.

Secondary scholl final work by Marta Xandri i Postils. 2008. “History of 22 generations Postils Family” (Postils is a historic farmhouse located in a municipality of Navès)

- Portada i índex

- 1. Introducció / 2. La casa de Postils: situació geogràfica; relleu; vegetació; fauna; història; la capella; descripció de la capella.

- 3. Família: capítols matrimonials; testaments.

- 4. Arbre genealògic / 5. Conclusió / 6. Bibliografia

- 7. Annexos / 8. Resum / 9. Abstract

2 Comments to Postils

 1. Jaume Bernades i Postils
  %A %B %e%q, %Y %I:%M %p

  Excel.lent Marta. Tant de bo a cada generació de la llarga Família Postils hi hagués hagut algú que hagués fet quelcom semblant al què has fet tu !!
  Espero que tindrem ocasió de comentar aquest treball amb calma i molt possiblement es podrà complementar amb més informació i detalls interessants…

  Enhorabona i fins aviat,
  Jaume

 2. Puri Loscos Solé
  %A %B %e%q, %Y %I:%M %p

  Hola Marta. Mirant el web de la Vall de Lord m’he trobat amb el teu treball i m’ha fet molta il·lusió!! Tinc un record preciós de Postils, de quan hi anava de petita amb la meva família. Gairebé cada estiu, de camí cap a Sant Llorenç de Morunys, hi fèiem una parada, i fins i tot de vegades ens hi havíem quedat a dormir… Mai a la vida havia vist una masia com aquella!!
  La meva mare, que era mestra, hi va estar amagada durant la guerra una temporada i no estic segura si també hi va fer de mestra un temps. Penso que va ser així com va néixer l’amistat amb el teu avi Enric i l’àvia Càndida. Els recordo als dos i també a la teva mare Mercè, que és uns anys més petita que jo.
  Si vols dedicar-te a la història t’animo a fer recerca d’aquell episodi. I quan vulguis en parlem!!

  Enhorabona per la recerca,
  Puri

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*